Przekąski
Kulki ziemniaczane panierowane w mące z soczewicy,smażone w głębokim oleju
Marynowane kawałki piersi z kurczaka,smażone w głębokim oleju
Kruche pierożki nadziewane kurczakiem, ziemniakami oraz zielonym groszkiem, smażone w głębokim oleju
Panierowane kawałki łososia w indyjskich przyprawach oraz mące z soczewicy, smażone w głębokim oleju
Panierowane kawałki kalafiora w indyjskich przyprawach oraz mące z soczewicy, smażone w głębokim oleju
Skrzydełka z kurczaka marynowane w indyjskich przyprawach i ziołach, w specialnej chrupiącej panierce smażone w głębokim oleju
Chrupiące placki Papadam podawane z drobno krojoną cebulą, ogórkiem, pomidorem oraz przyprawą chat masala
(dostępne tylko w lokalu przy Mikołajskiej)
Panierowane warzywa w mące z soczewicy smażone w głębokim oleju
Panierowane kawałki cebuli oraz ziemniaków w indyjskich przyprawach oraz mące z soczewicy, smażone w głębokim oleju
Panierowany ser indyjski w mące z soczewicy nadziewany przyprawami, smażony w głębokim oleju
Chrupiące placki indyjskie
Kruche pierożki nadziewane ziemniakami i zielonym groszkiem
Krewetki marynowane w indyjskich przyprawach, panierowane w mące z soczewicy i smażone w głębokim oleju
(dostępne tylko w lokalu przy Mikołajskiej)